K. KARAMUSTAFA And Ö. Nazlı, "COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.1639-1660, 2021
KARAMUSTAFA, K. And Nazlı, Ö. 2021. COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3 , 1639-1660.
KARAMUSTAFA, K., & Nazlı, Ö., (2021). COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, 1639-1660.
KARAMUSTAFA, KURTULUŞ, And Örnek Nazlı. "COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, 1639-1660, 2021
KARAMUSTAFA, KURTULUŞ And Nazlı, Örnek. "COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.1639-1660, 2021
KARAMUSTAFA, K. And Nazlı, Ö. (2021) . "COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.1639-1660.
@article{article, author={KURTULUŞ KARAMUSTAFA And author={Örnek Nazlı}, title={COVID-19 Salgını ve Zenginleştirilmiş Turizm Ürünü: Turizm Çiçeği Önerisi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={1639-1660} }