M. Çavuş, "BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ," In SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III , Ankara: İksad Yayınevi, 2024, pp.273-291.
Çavuş, M. BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ. 2024. In SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III , İksad Yayınevi, Ankara, 273-291.
Çavuş, M., (2024). BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III (pp.273-291), Ankara: İksad Yayınevi.
Çavuş, MUSTAFA. "BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ." In SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III , 273-291. Ankara: İksad Yayınevi, 2024
Çavuş, MUSTAFA. "BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ." SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III , İksad Yayınevi, 2024, pp.273-291.
Çavuş, M. (2024) "BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ", SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA ÇAVUŞ}, chaptertitle={BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ}, booktitle={ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2024} }