G. Yıldız Et Al. , "The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, pp.303-313, 2021
Yıldız, G. Et Al. 2021. The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1 , 303-313.
Yıldız, G., İzli, G., Çavuş, M., & Ceylan, M. M., (2021). The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, 303-313.
Yıldız, Gülçin Et Al. "The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, 303-313, 2021
Yıldız, Gülçin Et Al. "The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, pp.303-313, 2021
Yıldız, G. Et Al. (2021) . "The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, pp.303-313.
@article{article, author={Gülçin Yıldız Et Al. }, title={The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={303-313} }