A. Köse Et Al. , "Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi , vol.6, no.1, pp.9-13, 1998
Köse, A. Et Al. 1998. Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi , vol.6, no.1 , 9-13.
Köse, A., Ceyhan, O., & Küçük Bayram, G., (1998). Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi , vol.6, no.1, 9-13.
Köse, ALİ, Osman Ceyhan, And Güner Küçük Bayram. "Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi , vol.6, no.1, 9-13, 1998
Köse, ALİ Et Al. "Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi , vol.6, no.1, pp.9-13, 1998
Köse, A. Ceyhan, O. And Küçük Bayram, G. (1998) . "Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi , vol.6, no.1, pp.9-13.
@article{article, author={ALİ KÖSE Et Al. }, title={Kayseri de İmal edilen Pastırma ve Sucukların Histolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Dergisi}, year=1998, pages={9-13} }