S. Çakmakçı And E. Demiral, "Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri ," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.489-492, 2000
Çakmakçı, S. And Demiral, E. 2000. Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri . VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 489-492.
Çakmakçı, S., & Demiral, E., (2000). Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri . VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.489-492). Tekirdağ, Turkey
Çakmakçı, Songül, And ELİF DEMİRAL. "Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri ," VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2000
Çakmakçı, Songül And Demiral, ELİF. "Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri ." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.489-492, 2000
Çakmakçı, S. And Demiral, E. (2000) . "Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri ." VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.489-492.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül Çakmakçı And author={ELİF DEMİRAL}, title={Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri }, congress name={VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu }, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2000}, pages={489-492} }