H. Cankurt Et Al. , "“Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.1030-1032, 2010
Cankurt, H. Et Al. 2010. “Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması. 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 1030-1032.
Cankurt, H., Sağdıç, O., & Yetim, H., (2010). “Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması . 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1030-1032). Tekirdağ, Turkey
Cankurt, HASAN, Osman Sağdıç, And Hasan Yetim. "“Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
Cankurt, HASAN Et Al. "“Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.1030-1032, 2010
Cankurt, H. Sağdıç, O. And Yetim, H. (2010) . "“Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.1030-1032.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN CANKURT Et Al. }, title={“Hızlı Şalgam Suyu Üretimi: Peynir Altı Suyu Kullanılarak Fermentasyon Süresinin Kısaltılması}, congress name={1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={1030-1032} }