Citation Formats
Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Kılıçhan And K. Birdir, "Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli," Eko-Gastronomi Dergisi , vol.1, no.1, pp.111-130, 2014

Kılıçhan, R. And Birdir, K. 2014. Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli. Eko-Gastronomi Dergisi , vol.1, no.1 , 111-130.

Kılıçhan, R., & Birdir, K., (2014). Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli. Eko-Gastronomi Dergisi , vol.1, no.1, 111-130.

Kılıçhan, REHA, And Kemal Birdir. "Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli," Eko-Gastronomi Dergisi , vol.1, no.1, 111-130, 2014

Kılıçhan, REHA And Birdir, Kemal. "Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli." Eko-Gastronomi Dergisi , vol.1, no.1, pp.111-130, 2014

Kılıçhan, R. And Birdir, K. (2014) . "Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli." Eko-Gastronomi Dergisi , vol.1, no.1, pp.111-130.

@article{article, author={REHA KILIÇHAN And author={Kemal Birdir}, title={Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli}, journal={Eko-Gastronomi Dergisi}, year=2014, pages={111-130} }