K. KARAMUSTAFA, "Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek," Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi , pp.58-63, 1994
KARAMUSTAFA, K. 1994. Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi , 58-63.
KARAMUSTAFA, K., (1994). Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek. Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi , 58-63.
KARAMUSTAFA, KURTULUŞ. "Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek," Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi , 58-63, 1994
KARAMUSTAFA, KURTULUŞ. "Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek." Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi , pp.58-63, 1994
KARAMUSTAFA, K. (1994) . "Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek." Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi , pp.58-63.
@article{article, author={KURTULUŞ KARAMUSTAFA}, title={Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Bölümünde Maliyet-Fiyat-Verimlilik İlişkileri ve Bir Örnek}, journal={Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi}, year=1994, pages={58-63} }