Citation Formats
Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Demirkaya, "Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.," IV Tohumculuk Kongresi , vol.1, Samsun, Turkey, pp.136-142, 2011

Demirkaya, M. 2011. Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.. IV Tohumculuk Kongresi , (Samsun, Turkey), 136-142.

Demirkaya, M., (2011). Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri. . IV Tohumculuk Kongresi (pp.136-142). Samsun, Turkey

Demirkaya, MUSTAFA. "Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.," IV Tohumculuk Kongresi, Samsun, Turkey, 2011

Demirkaya, MUSTAFA. "Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.." IV Tohumculuk Kongresi , Samsun, Turkey, pp.136-142, 2011

Demirkaya, M. (2011) . "Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.." IV Tohumculuk Kongresi , Samsun, Turkey, pp.136-142.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DEMİRKAYA}, title={Ozmotik Koşullandırma ve Hümidifikasyon Uygulamalarının Yüksek Sıcaklıkta Biber Tohumlarının Çimlenme ve Ortalama Çimlenme Süresi Üzerine Etkileri.}, congress name={IV Tohumculuk Kongresi}, city={Samsun}, country={Turkey}, year={2011}, pages={136-142} }