H. Kaya And M. Karaalp, "Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri," 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , Şanlıurfa, Turkey, pp.23, 2018
Kaya, H. And Karaalp, M. 2018. Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri. 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , (Şanlıurfa, Turkey), 23.
Kaya, H., & Karaalp, M., (2018). Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri . 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ (pp.23). Şanlıurfa, Turkey
Kaya, Hacer, And MUSA KARAALP. "Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri," 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ, Şanlıurfa, Turkey, 2018
Kaya, Hacer And Karaalp, MUSA. "Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri." 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , Şanlıurfa, Turkey, pp.23, 2018
Kaya, H. And Karaalp, M. (2018) . "Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri." 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , Şanlıurfa, Turkey, p.23.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hacer Kaya And author={MUSA KARAALP}, title={Organik Üretilen Piliç Etinin Bazı Besin Madde İçerikleri ve Duyusal Özellikleri}, congress name={1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2018}, pages={23} }