M. Demirkaya, "Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri," ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA , vol.26, no.4, pp.27-32, 2012
Demirkaya, M. 2012. Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri. ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA , vol.26, no.4 , 27-32.
Demirkaya, M., (2012). Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri. ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA , vol.26, no.4, 27-32.
Demirkaya, MUSTAFA. "Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri," ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA , vol.26, no.4, 27-32, 2012
Demirkaya, MUSTAFA. "Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri." ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA , vol.26, no.4, pp.27-32, 2012
Demirkaya, M. (2012) . "Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri." ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA , vol.26, no.4, pp.27-32.
@article{article, author={MUSTAFA DEMİRKAYA}, title={Ozmotik Koşullandırma ve Humidifikasyon Uygulamalarının Biber Tohumlarının Ortalama Çıkış Süresi ve Çıkış Oranı Üzerine Etkileri}, journal={ACTA NEUROLOGICA SCANDINAVICA}, year=2012, pages={27-32} }