M. Yüksel Et Al. , "Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi," Akademik Gida , vol.20, no.3, pp.263-273, 2022
Yüksel, M. Et Al. 2022. Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi. Akademik Gida , vol.20, no.3 , 263-273.
Yüksel, M., Acar, A., Gögen, F., Arslantaş, N. M., Berktaş, S., & ÇAM, M., (2022). Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi. Akademik Gida , vol.20, no.3, 263-273.
Yüksel, Merve Et Al. "Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi," Akademik Gida , vol.20, no.3, 263-273, 2022
Yüksel, Merve Et Al. "Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi." Akademik Gida , vol.20, no.3, pp.263-273, 2022
Yüksel, M. Et Al. (2022) . "Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi." Akademik Gida , vol.20, no.3, pp.263-273.
@article{article, author={Merve Yüksel Et Al. }, title={Production of Iced Tea from Poppy Flowers Extract Gelincik Çiçeği (Papaver rhoaes L.) Ekstraktından Soğuk Çay Üretimi}, journal={Akademik Gida}, year=2022, pages={263-273} }