Y. KONCA Et Al. , "Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, pp.1-6, 2015
KONCA, Y. Et Al. 2015. Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2 , 1-6.
KONCA, Y., BÜYÜKKILIÇ BEYZİ, S., KARABACAK, M., & YAYLAK, E., (2015). Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, 1-6.
KONCA, Yusuf Et Al. "Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, 1-6, 2015
KONCA, Yusuf Et Al. "Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, pp.1-6, 2015
KONCA, Y. Et Al. (2015) . "Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, pp.1-6.
@article{article, author={Yusuf KONCA Et Al. }, title={Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Semizotu Tohumu (Portulaca Oleracea L.) İlavesinin Karkas, Kan Lipid Profili ve Antioksidan Özellikler Üzerine Etkisi}, journal={Tavukçuluk Araştırma Dergisi}, year=2015, pages={1-6} }