Citation Formats
Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Demirkaya, "Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.3, pp.83-89, 2017

Demirkaya, M. 2017. Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.3 , 83-89.

Demirkaya, M., (2017). Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.3, 83-89.

Demirkaya, MUSTAFA. "Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.3, 83-89, 2017

Demirkaya, MUSTAFA. "Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.3, pp.83-89, 2017

Demirkaya, M. (2017) . "Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.3, pp.83-89.

@article{article, author={MUSTAFA DEMİRKAYA}, title={Metil Jasmonat ve Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum) Ekstraktı ile YapılanOzmotik Koşullandırma Uygulamalarının Düşük Sıcaklıkta Domates Tohumlarının Çimlenme, Ortalama Çimlenme Süresi ve Çimlenme İndeksi Üzerine Etkileri}, journal={Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2017, pages={83-89} }