M. Bıyıklı, "Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833)," Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.22, pp.281-307, 2022
Bıyıklı, M. 2022. Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833). Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.22 , 281-307.
Bıyıklı, M., (2022). Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833). Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.22, 281-307.
Bıyıklı, MURAT. "Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833)," Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.22, 281-307, 2022
Bıyıklı, MURAT. "Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833)." Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.22, pp.281-307, 2022
Bıyıklı, M. (2022) . "Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833)." Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.22, pp.281-307.
@article{article, author={MURAT BIYIKLI}, title={Abbâsîler Dönemi Sosyal Hayatın Bir Göstergesi Olarak Yiyecek ve İçecek Kültürü (132-218/750-833)}, journal={Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi}, year=2022, pages={281-307} }