Y. AKA KAÇAR Et Al. , "In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri," I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.161-166, 2001
AKA KAÇAR, Y. Et Al. 2001. In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri. I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , (Yalova, Turkey), 161-166.
AKA KAÇAR, Y., YILMAZ, N., Yalçın Mendi, Y., Küden, A., & Çetiner, S., (2001). In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri . I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu (pp.161-166). Yalova, Turkey
AKA KAÇAR, Yıldız Et Al. "In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri," I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu, Yalova, Turkey, 2001
AKA KAÇAR, Yıldız A. Et Al. "In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri." I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.161-166, 2001
AKA KAÇAR, Y. Et Al. (2001) . "In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri." I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.161-166.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yıldız AKA KAÇAR Et Al. }, title={In vitro Besi Ortamında Kullanılan Değişik Katılaştırıcı Maddelerin ve Farklı pH Düzeylerinin Bazı Kiraz (P.avium) Anaçlarının Çoğaltılması Üzerine Etkileri}, congress name={I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu}, city={Yalova}, country={Turkey}, year={2001}, pages={161-166} }