A. Köse, "Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.11-15, 1997
Köse, A. 1997. Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1 , 11-15.
Köse, A., (1997). Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, 11-15.
Köse, ALİ. "Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, 11-15, 1997
Köse, ALİ. "Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.11-15, 1997
Köse, A. (1997) . "Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.11-15.
@article{article, author={ALİ KÖSE}, title={Kayseri de İmal Edilen Pastırma ve Sucukların Mikrobiyolojik Analiz Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=1997, pages={11-15} }