K. Karamustafa And M. Ülker, "Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması," 19. Ulusal Turizm Kongresi , Afyon, Turkey, pp.1080-1096, 2018
Karamustafa, K. And Ülker, M. 2018. Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması. 19. Ulusal Turizm Kongresi , (Afyon, Turkey), 1080-1096.
Karamustafa, K., & Ülker, M., (2018). Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması . 19. Ulusal Turizm Kongresi (pp.1080-1096). Afyon, Turkey
Karamustafa, KURTULUŞ, And Mustafa Ülker. "Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması," 19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Turkey, 2018
Karamustafa, KURTULUŞ And Ülker, Mustafa. "Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması." 19. Ulusal Turizm Kongresi , Afyon, Turkey, pp.1080-1096, 2018
Karamustafa, K. And Ülker, M. (2018) . "Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması." 19. Ulusal Turizm Kongresi , Afyon, Turkey, pp.1080-1096.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KURTULUŞ KARAMUSTAFA And author={Mustafa Ülker}, title={Sağlık Turizmi Çerçevesinde Turistik Bir Ürün Olarak Yerel Yiyeceklerin Kullanılması}, congress name={19. Ulusal Turizm Kongresi}, city={Afyon}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1080-1096} }