Z. Gönülalan And A. Köse, "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.17, no.1, pp.49-53, 2003
Gönülalan, Z. And Köse, A. 2003. Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.17, no.1 , 49-53.
Gönülalan, Z., & Köse, A., (2003). Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.17, no.1, 49-53.
Gönülalan, Zafer, And ALİ KÖSE. "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.17, no.1, 49-53, 2003
Gönülalan, Zafer And Köse, ALİ. "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.17, no.1, pp.49-53, 2003
Gönülalan, Z. And Köse, A. (2003) . "Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.17, no.1, pp.49-53.
@article{article, author={Zafer Gönülalan And author={ALİ KÖSE}, title={Kayseri İlinde Satışa Sunulan Sığır Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2003, pages={49-53} }