M. Karaalp Et Al. , "Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları," I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı , Bayburt, Turkey, pp.114, 2017
Karaalp, M. Et Al. 2017. Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları. I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı , (Bayburt, Turkey), 114.
Karaalp, M., Kaya, H., & Aksakal, V., (2017). Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları . I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı (pp.114). Bayburt, Turkey
Karaalp, MUSA, Hacer Kaya, And Vecihi Aksakal. "Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları," I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı, Bayburt, Turkey, 2017
Karaalp, MUSA Et Al. "Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları." I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı , Bayburt, Turkey, pp.114, 2017
Karaalp, M. Kaya, H. And Aksakal, V. (2017) . "Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları." I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı , Bayburt, Turkey, p.114.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSA KARAALP Et Al. }, title={Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları}, congress name={I. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu ve Çalıştayı}, city={Bayburt}, country={Turkey}, year={2017}, pages={114} }