Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 1997 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Kanatlı ve Su Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Et Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Kalite ve Güvenlik Yönetim Sistemleri

  • Lisans Hayvansal Ürünler Teknolojisi

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Hazır Yemek ve Dondurulmuş Ürünler

  • Yüksek Lisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

  • Lisans Çiftlik Hayvanları Anatomisi

  • Ön Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Organik Et Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Anatomi

  • Ön Lisans Gıda Proses Uygulamaları

  • Ön Lisans Endüstriyel Et Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Hayvancılık İşletme Ekonomisi

  • Ön Lisans Gıda ve Personel Hijyeni

  • Ön Lisans Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Etli Mamüller Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Yüksek Lisans Gıda Mevzuatı

  • Yüksek Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Gıda Sanayisinde Kullanılan Starter Kültürler

  • Yüksek Lisans Gıda Kalite Kontrolü