Kayseri Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Ketçap Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kul...
Ketçap Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanılabilirliği Üzerine Bir Araştırma
Atıf İçin Kopyala
CANKURT H.
,
TÖRNÜK F.
,
Sağdıç O.
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, ss.562
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
Hatay
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.562
Kayseri Üniversitesi Adresli:
Evet