Evaluation of the Concept of sustainable Local Nutrition, Gastro-Nationalism, Food Citizienship Within the Scope of Value-Belief-Norm Theory


KESKİN E., AKTAŞ F., YORGANCI B.

TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY Mustafa, BALCI Emine, Şimşek Erdem, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.574-585, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.574-585
  • Editörler: GÜÇER EVREN, AKSOY Mustafa, BALCI Emine, Şimşek Erdem, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, Editör
  • Kayseri Üniversitesi Adresli: Hayır