GLUTENSİZ PAKETLİ GIDALARDA KATKI MADDESİ KULLANIMININ DEĞERLENDİRİLMESİ


ZIVALI BİLGİN E., BEYAZKAYA T., ONUR M.

TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.827-839, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.827-839
  • Editörler: GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör
  • Kayseri Üniversitesi Adresli: Hayır