BİR SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YANI ÜRÜNÜ PEYNİR ALTI SUYU: PÜSKÜRTMELİ KURUTMA TEKNİĞİ İLE KURUTULMASI ÜZERİNE ÇALIŞMALAR


Creative Commons License

Kaya M.

SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, IKSAD INTERNATIONAL PUBLISHING HOUSE, Ankara, ss.229-256, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: IKSAD INTERNATIONAL PUBLISHING HOUSE
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.229-256
  • Editörler: Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör
  • Kayseri Üniversitesi Adresli: Evet