Kayseri Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Siyah Havuç ve Peyniraltı Suyu Kullanıla...
Siyah Havuç ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Üretilen Tuzu Azaltılmış Şalgam Suyunun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Cankurt H.
,
Yetim H.
,
Güven N.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, sa.15, ss.599-610, 2019 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2019
Doi Numarası:
10.31590/ejosat.539492
Dergi Adı:
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.599-610
Kayseri Üniversitesi Adresli:
Evet