Atıf İçin Kopyala
Daşbaşi T., SAÇMACI Ş., ÜLGEN A., KARTAL Ş.
Food Chemistry, cilt.197, ss.107-113, 2016 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
197
-
Basım Tarihi:
2016
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodchem.2015.10.093
-
Dergi Adı:
Food Chemistry
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.107-113
-
Anahtar Kelimeler:
Solid phase extraction, Heavy metal ion, Chelating resin, Atomic spectrometry, Food samples, SOLID-PHASE EXTRACTION, CLOUD-POINT EXTRACTION, ABSORPTION-SPECTROMETRY, TRACE-ELEMENTS, WATER SAMPLES, SELECTIVE EXTRACTION, AMBERLITE XAD-16, FISH SAMPLES, ZN(II) IONS, PRECONCENTRATION
-
Kayseri Üniversitesi Adresli:
Hayır