Ders Notu 5
HİJYEN SANİTASYON VE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Ders Notu
20.10.2025
DÜNYA MUTFAKLARI
Ders Notu
20.10.2025
PİŞİRME TEKNİKLERİ DERS NOTU
Ders Notu
20.10.2025
MOLEKÜLER VE FÜZYON MUTFAK DERS NOTU
Ders Notu
20.10.2025
ZİYAFET MUTFAĞI DERS NOTU
Ders Notu
20.10.2025
Tez Dosyaları 1
Hindi etinden geleneksel yöntemlerle pastırma üretimi ve kalite parametrelerinin belirlenmesi
Ders Dökümanları
GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON DERS NOTLARI
MUTFAK PLANLAMASI VE TASARIMI DERS NOTLARI
HİJYEN- SANİTASYON VE İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ DERS NOTLARI