-
2021 - 2023 Yüksek Lisans
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Organik Üretim, Türkiye
-
2015 - 2017 Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
-
2012 - 2014 Ön Lisans
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
-
2023 Yüksek Lisans
Hindi etinden geleneksel yöntemlerle pastırma üretimi ve kalite parametrelerinin belirlenmesi
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, ORGANİK ÜRETİM
-
2023Uzaktan Eğitim Ölçme ve Değerlendirme Semineri
Ölçme ve Değerlendirme , Kayseri Üniversitesi
-
2022Gastro Mersin Katılım Sertifikası
Turizm , Türkiye Aşçılar Federasyonu / Mersin Aşçılar Derneği
-
2022Gastrofest Konya Katılım Sertifikası
Turizm , Türkiye Aşçılar Federasyonu, Konya Aşçılar Derneği
-
2021Uzaktan Öğretim Ölçme ve Değerlendirme Seminerleri (I)
Ölçme ve Değerlendirme , Kayseri Üniversitesi
-
2020Uzaktan Eğitim Teknolojileri ve Materyal Hazırlama Teknikleri: Eğiticilerin Eğitimi Sertifikası
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Kayseri Üniversitesi
-
2020Diksiyon Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
-
2018İlk Yardım
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
-
2015Usta Öğreticilik Belgesi
Mesleki Eğitim , Milli Eğitim Bakanlığı, Merkezi ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü
-
2015Ustalık Belgesi, Aşçılık
Mesleki Eğitim , Milli Eğitim Bakanlığı, Merkezi ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü