Kayseri Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Investigation of Some Quality Properties...
Investigation of Some Quality Properties of Kars Gravyer, Gruyere, and Emmental Cheese
Çavuş M.
,
Beykaya M.
European Journal of Science and Technology, cilt.35, ss.187-194, 2022 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
35
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.31590/ejosat.1067172
Dergi Adı:
European Journal of Science and Technology
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.187-194
Kayseri Üniversitesi Adresli:
Evet