-
2022 - 2025 Yüksek Lisans
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Organik Üretim, Türkiye
-
2008 - 2015 Lisans
Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, İktisat Bölümü, Türkiye
-
2008 - 2012 Lisans
Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisiliği, Türkiye
-
2025 Yüksek Lisans
ELMA KABUĞU VE ÜZÜM POSASI EKSTRAKLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ FINDIK SÜTÜ DONDURMALARININ BAZI FİZİKOKİMYASAL, BİYOAKTİF VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2017HACCP GIDA GÜVENLİĞİ VE YÖNETİMİ SİSTEMİ
Kalite Yönetimi , TSE
-
2017ISO 2200 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kalite Yönetimi , TSE
-
2017ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Kalite Yönetimi , TSE