Duyurular & Dokümanlar
Ders Notu
Yiyecek Hazırlama Teknikleri Ders Notu
Ders Notu
20.10.2025
Kariyer Planlama Ders Notu
Ders Notu
20.10.2025
Hazır Gıda ve Catering Ders Notu
Ders Notu
20.10.2025
Süsleme ve Dekorasyon Ders Notu
Ders Notu
20.10.2025
Eğitimin/Kursun Program İçeriğini Gösteren Broşür veya Afiş
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2021 - 2023
2021 - 2023Yüksek Lisans
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Türkiye
2013 - 2015
2013 - 2015Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2023
2023Yüksek Lisans
BLOK TİP ERİTME PEYNİRİ ÜRETİMİNDE HAVUÇ LİFİ VE BAZI GUMLARIN KULLANIMI
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2025
2025İlk Yardım Eğitimi
Diğer
Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Sağlıkta Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Hukukta Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Finansta Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Ticarette Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliğinde Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Tarımda Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Çalışma Hayatında Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Güvenilir Yapay Zekâ: Riskler, Etik Değerler ve İlkeler
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Enerjide Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Kamu Düzeni ve Güvenliğinde Yapay Zekâ
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Kayseri Gastronomi Günleri 2024
Turizm
Kayseri Büyükşehir Belediyesi
2024
2024Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Günlük Hayatta Su Verimliliği
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024Çevre ve Sıfır Atık
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2024
2024TS OIC/SMIIC 1 Helal Gıda Temel Eğitimi
Diğer
Türk Standartları Enstitüsü (TSE)
2024
2024Geleneksel Değerleri Modern Çağa Uyarlamak: Coğrafi İşaret ve Patent Alma Eğitimleri
Sınai Haklar, Fikri Mülkiyet Hakları, Patent, Lisanslama
Tercih Patent
2023
2023Kayseri Gastronomi Günleri 2023
Turizm
Kayseri Valiliği
2023
2023Uzaktan Öğretim Ölçme ve Değerlendirme Seminerleri (III)
Ölçme ve Değerlendirme
Kayseri Üniversitesi
2022
2022Mersin Gastrofest 2022
Turizm
Mersin Gastronomi Derneği
2022
2022Konya GastroFest 2022
Turizm
Konya Aşçılar Derneği
2022
2022Şef Mavi Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali
Turizm
Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği
2021
2021İnsan Hakları ve Kamu Denetçiliği Kurumu Bağlamında İyi Yönetim İlkeleri
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021İnsan Hakları Temelinde İş Yerinde Cinsiyet Eşitliği
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021İnsan Hakları Çerçevesinde Etik
Mesleki Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021Staj Seferbirliği Kariyer Merkezleri için Belge Kontrol Süreci Webinar Toplantısı
Mesleki Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021İnsan Hakları
Kişisel Gelişim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021Kariyer Planlama Dersi Bilgilendirme Eğitimi
Mesleki Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021İş Yaşamı ve İletişim-Kariyer Planlama
Mesleki Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı
2021
2021Uzaktan Öğretim Ölçme ve Değerlendirme Seminerleri (I)
Ölçme ve Değerlendirme
Kayseri Üniversitesi
2020
2020Uzaktan Eğitim Teknolojileri ve Materyal Hazırlama Teknikleri: Eğiticilerin Eğitimi Sertifikası
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Kayseri Üniversitesi
2018
2018Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi
Sağlık ve Tıp
Milli Eğitim Bakanlığı
2016
2016Usta Öğreticilik Belgesi
Mesleki Kurs
Milli Eğitim Bakanlığı
2015
2015Lejyoner Hastalığı Kontrol Programı Eğitimi
Sağlık ve Tıp
Sağlık Bakanlığı
2014
2014Mutfak
Mesleki Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı
2009
2009Mutfak
Mesleki Kurs
Milli Eğitim Bakanlığı
2005
2005HACCP- Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları
Mesleki Eğitim
BGD-Bağımsız Danışmanlık
2004
2004Kişisel Hijyen
Mesleki Eğitim
JOY Hotels & Resorts
2004
2004Basic Food Hygiene Certificate
Mesleki Eğitim
Cristal İnternational
2003
2003Basic Food Hygiene Certificate
Mesleki Eğitim
Cristal International
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Ünvanlar / Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorProgram Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam Ediyorİntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorMezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2021 - 2025
2021 - 2025Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
2021 - 2024
2021 - 2024Sayman
Mesleki Dernek, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği, Sayman
2015 - 2024
2015 - 2024Yönetim Kurulu Üyesi
Mesleki Dernek, Kamu Aşçıları Derneği, Kamu Aşçıları Derneği, Yönetim Kurulu Üyesi
2010 - 2020
2010 - 2020Aşçı, Şef
Kamu Kuruluşu, Milli Savunma Bakanlığı , Lokanta Mutfak Kısım Amirliği, Aşçı, Şef
2008 - 2010
2008 - 2010Soğuk Mutfak Şefi
Sunis Grup Hotels / Manavgat, Sunis Evren Beach Resort Hotel & SPA, Soğuk Mutfak Şefi
2008 - 2010
2008 - 2010Bölüm Şefi
Ticari Kuruluş Özel, Sunis Grup Hotels / Manavgat, Sunis Evren Beach Resort Hotel & SPA, Bölüm Şefi
2007 - 2008
2007 - 2008Bölüm Asistanı
Ticari Kuruluş Özel, Sunis Grup Hotels / Manavgat, Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & SPA, Bölüm Asistanı
2007 - 2008
2007 - 2008Soğuk Mutfak Asistanı
Sunis Grup Hotels / Manavgat, Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & SPA, Soğuk Mutfak Asistanı
2005 - 2006
2005 - 2006Bölüm Asistanı
Ticari Kuruluş Özel, Perissia Hotel / Manavgat, Mutfak, Bölüm Asistanı
2005 - 2006
2005 - 2006Soğuk Mutfak Asistanı
Perissia Hotel / Manavgat, Soğuk Mutfak Asistanı
2004 - 2005
2004 - 2005Bölüm Asistanı
Ticari Kuruluş Özel, Joy Long Beach Resort Hotel / Manavgat, Mutfak, Bölüm Asistanı
2003 - 2004
2003 - 2004Bölüm Asistanı
Ticari Kuruluş Özel, Sılence Beach Resort Hotel / Manavgat, Mutfak, Bölüm Asistanı
2001 - 2003
2001 - 2003Bölüm Asistanı
Ticari Kuruluş Özel, Pegasos World Side / Manavgat, Mutfak, Bölüm Asistanı
1998 - 1999
1998 - 1999Mutfak Comi
Ticari Kuruluş Özel, Sea Garden Hotel / Bodrum, Mutfak, Mutfak Comi
1997 - 1998
1997 - 1998Mutfak Comi
Ticari Kuruluş Özel, Ağaoğlu My Resort Hotel / Bodrum- Uludağ, Mutfak, Mutfak Comi
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Turizm ve Meslek Etiği
Ön Lisans
Kariyer Planlama
Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri
Kariyer Planlama
Turizm ve Meslek Etiği
Soğuk Mutfak
Yöresel Mutfaklar
Beslenmenin Temel İlkeleri
Süsleme ve Dekorasyon
Yiyecek Hazırlama Teknikleri
Hazır Gıda ve Catering
Yiyecek Hazırlama Teknikleri
Mesleki Uygulama
Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri
Mesleki Uygulama
Yiyecek Hazırlama Teknikleri
Yöresel Mutfaklar
Süsleme ve Dekorasyon
Turizm ve Meslek Etiği
Soğuk Yiyeceklerin Hazırlanması
Beslenmenin Temel İlkeleri
Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği
Verdiği Kurs ve Eğitimler
2023 - 2023
2023 - 2023FARKLI KÜLTÜRLERİN ORTAK DEĞERLERİNE YOLCULUK
Teknoloji Transfer Ofisi - Eğitim
Kılıçkaya S., Güner O.
2022 - 2023
2022 - 2023Ev Hanımlarına Yönelik Temek Pratik Mutfak Bilgileri
Uygulama Araştırma Merkezi - Kurs
Ertürk T., Güner O., Kılıçkaya S.
2022 - 2022
2022 - 2022Ev Hanımlarına Yönelik Temel Pratik Mutfak Bilgileri
Uygulama Araştırma Merkezi - Kurs
Ertürk T., Güner O., Kılıçkaya S.
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri
Kurumsal Tanıtım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye, Kayseri, 2022 - 2022
Türk Mutfağı Haftası
Kurumsal Temsil, Kayseri Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türkiye, Kayseri, 2022 - 2022
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF'22)
Kurumsal Tanıtım, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, Türkiye, Kayseri, 2022 - 2022
Makaleler
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
2024
20241. The Use of Carrot Fiber and Some Gums in the Production of Block-Type Melting Cheese
CANKURT H., ÇAVUŞ M., GÜNER O.
FOODS
, cilt.13, sa.13, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
Kitaplar
2022
20221. BESLENME VE SAĞLIK & ÇORBA TARİFLERİ
Güner O.
ÇOCUK VE BESLENME , RAZİYE PEKŞEN AKÇA,RUKİYE ARSLAN, Editör, Eğiten Kitap, Ankara, ss.95-124, 2022
Patent
2024
2024GİLABURU ŞERBETİ
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2024/013586 , Standart Tescil
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Ekim 2025
Ekim 2025Niğde 5.Gastronomi Festivali
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Güner O.
Niğde, Türkiye
Ekim 2025
Ekim 20259.Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi - Kayseri 2025
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Güner O., Kılıçkaya S., Ertürk T., Nazikgül M.
Kayseri, Türkiye
Ekim 2024
Ekim 20248.Uluslararası Adana Lezzet Festivali
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Güner O.
Adana, Türkiye
Mayıs 2024
Mayıs 2024Gastro Bodrum Fest 2024
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Güner O., Ertürk T., Kılıçkaya S.
Muğla, Türkiye
Ekim 2023
Ekim 20237. ULUSLARARASI ADANA LEZZET FESTİVALİ
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Ertürk T., Güner O., Kılıçkaya S.
Adana, Türkiye
Ekim 2023
Ekim 20233. NİĞDE GASTRONOMİ FESTİVALİ
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Ertürk T., Güner O., Kılıçkaya S.
Niğde, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022GASTRO MERSİN
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Ertürk T., Güner O., Kılıçkaya S.
Mersin, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 20226.Uluslararası Adana Lezzet Festivali
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Güner O.
Adana, Türkiye
Mart 2022
Mart 202211.Gastro Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Güner O.
Muğla, Türkiye
Ekim 2021
Ekim 20213.Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali (Gastro Afyon2021)
Sanatsal Faaliyet Organizasyonu
Güner O.
Afyonkarahisar, Türkiye
Davetli Konuşmalar
Ekim 2024
Ekim 2024Gastronomi Turizminde Cazibe Unsurları
Konferans
Kayseri Gastronomi Günleri 2024-Türkiye
Mayıs 2022
Mayıs 2022Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı
Konferans
Türk Mutfağı Haftası-Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 2
h-indeksi (WOS): 1
Jüri Üyelikleri
Ocak-2022
Ocak 2022