Eğitim Bilgileri
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorLisans
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2021 - 2024
2021 - 2024Yüksek Lisans
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Organik Üretim, Türkiye
2017 - 2020
2017 - 2020Ön Lisans
Erciyes Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu M.Y.O, Gıda İşleme, Türkiye
2015 - 2020
2015 - 2020Lisans
Erciyes Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fak., Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2024
2024Yüksek Lisans
Bitkisel bazlı sütler kullanılarak elde edilen dondurmaların bazı fizikokimyasal ve duyusal niteliklerinin araştırılması
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Organik Üretim
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Akademik Ünvanlar / Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2024 - 2024
2024 - 2024Öğretim Görevlisi
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Makaleler
Tümü (1)
TRDizin (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. HİNDİSTAN CEVİZİ VE YULAF SÜTÜ İLE ELDE EDİLEN DONDURMALARIN FİZİKOKİMYASAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Demiral E., Karadeniz Ö.
ISPEC 13. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Uşak, Türkiye, 28 - 29 Kasım 2023, ss.1-9, (Tam Metin Bildiri)