Öğr. Gör. ÖZGE KARADENİZ


Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Eğitim Bilgileri

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Lisans

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2021 - 2024

2021 - 2024

Yüksek Lisans

Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Organik Üretim, Türkiye

2017 - 2020

2017 - 2020

Ön Lisans

Erciyes Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu M.Y.O, Gıda İşleme, Türkiye

2015 - 2020

2015 - 2020

Lisans

Erciyes Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fak., Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2024

2024

Yüksek Lisans

Bitkisel bazlı sütler kullanılarak elde edilen dondurmaların bazı fizikokimyasal ve duyusal niteliklerinin araştırılması

Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Organik Üretim

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Akademik Ünvanlar / Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2024 - 2024

2024 - 2024

Öğretim Görevlisi

Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Laboratuvar Tekniği

Makaleler

Tümü (1)
TRDizin (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. HİNDİSTAN CEVİZİ VE YULAF SÜTÜ İLE ELDE EDİLEN DONDURMALARIN FİZİKOKİMYASAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Demiral E., Karadeniz Ö.

ISPEC 13. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Uşak, Türkiye, 28 - 29 Kasım 2023, ss.1-9, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma