Akademik Ünvanlar
1
-
2019 - 2021 Öğretim Görevlisi
Bayburt Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Otel Lokanta ikram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
1
-
2025 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Verdiği Dersler
18
-
Ön Lisans
Yemek Süsleme Teknikleri
Osmanlı Saray Mutfağı
Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları
Menü Planlama
Soğuk Mutfak
Pasta Tatlı Yapım Teknikleri
Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A)
Soğuk Mutfak
Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları
Menü Planlama
Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B)
Osmanlı Saray Mutfağı
Yemek Süsleme Teknikleri
Menü Planlama
Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar
Pasta Tatlı Üretim Teknikleri
SOĞUK MUTFAK
YEMEK TARİFLERİ