Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 1
  • 2019 - 2021 Öğretim Görevlisi

    Bayburt Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Otel Lokanta ikram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler 1
  • 2025 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Verdiği Dersler 18
  • Ön Lisans

    Yemek Süsleme Teknikleri

    Osmanlı Saray Mutfağı

    Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları

    Menü Planlama

    Soğuk Mutfak

    Pasta Tatlı Yapım Teknikleri

    Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A)

    Soğuk Mutfak

    Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları

    Menü Planlama

    Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B)

    Osmanlı Saray Mutfağı

    Yemek Süsleme Teknikleri

    Menü Planlama

    Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar

    Pasta Tatlı Üretim Teknikleri

    SOĞUK MUTFAK

    YEMEK TARİFLERİ