-
2024 - Continues Associate Professor
Kayseri University, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Associate Professor
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2021 Assistant Professor
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - 2019 Assistant Professor
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği
-
2017 - 2018 Assistant Professor
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği
-
2016 - 2017 Research Assistant PhD
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
-
2013 - 2016 Research Assistant
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
-
2011 - 2013 Research Assistant
Erciyes University, --------------------------------, --
-
2025 - Continues Rectorate Commissioner
Kayseri University, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2025 - Continues Çift Anadal, Yandal Komisyonu Üyesi
Kayseri University, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Continues Erasmus Program Department Coordinator
Kayseri University, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Continues Faculty Board Member
Kayseri University, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Continues Head of Department
Kayseri University, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2022 - 2024 Kalite ve Strateji Geliştirme Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Faculty Management Board Member
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Birim Akreditasyon Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Yaklaşık Maliyet ve Piyasa Fiyat Araştırma Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Burs Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Bilimsel, Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Norm Kadro Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Etkinlik Düzenleme Komisyonu Başkanı
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Mezuniyet Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Alt Yayın ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2024 Adaptation/Exemption Committee Member
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2012 - 2024 Internship Committee Member
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Head of Department
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Head of Department
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - 2023 Faculty Board Member
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2023 Member of the Senate
Erciyes University, Turizm Fakültesi
-
2013 - 2022 Erasmus Program Institutional Coordinator
Erciyes University, Turizm Fakültesi
-
2018 - 2019 Head of Department
Erciyes University, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü
-
2011 - 2011 Değerli Taş Satış Uzmanı
Spectrum Fine Jewelry Exotic Gems - Skagway/Alaska/USA, Değerli Taş Satış Uzmanı
-
2008 - 2011 J-1 Program Koordinatörlüğü
IHRTURKEY Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmalık Şirketi - İstanbul/Antalya/Türkiye, J-1 Program Koordinatörlüğü
-
2008 - 2008 Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı
Four Seasons Resort Jackson Hole - Wyoming/USA, Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı
-
2007 - 2007 Aşçı, Garson ve Host
Ameristar Casinos - Cactus Petes Resort Casino- Nevada/USA, Aşçı, Garson ve Host
-
Doctorate
Turizmde Güncel Eğilimler
Turizm Araştırmalarında İleri Yöntem ve Teknikler
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeni Eğilimler
-
Postgraduate
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Turizm İşletmelerinde Teknoloji Kullanımı
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Tur Programlama ve Yönetimi
Etkinlik Yönetimi
-
Undergraduate
Yiyecek ve İçecek Servisi
Gastronomy
Gastronomi
Event Management
Bitirme Tezi II
Türk Mutfağı
Seçmeli Seminer
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
Mutfak Sanatları
Beslenme İlkeleri
Uluslararası Mutfaklar
Mesleki Oryantasyon
Bitirme Tezi I
-
Associate Degree
Mesleki İngilizce III
Mesleki İngilizce I
-
Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Deneyimlerinin Değerlendirilmesi: Ölçek Geliştirme Çalışması
Kılıçhan R. (Advisor)
G.ÇULFACI(Student), Doctorate, Continues -
TURİZM İŞLETMELERİNİN PERSONEL TEMİNİNDE İŞKUR'UN ROLÜ: KAYSERİ İLİNDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI
Kılıçhan R. (Advisor)
T.ALTUN(Student), Postgraduate, Continues -
EVALUATION OF KITCHEN CHEFS' INTENT TO USE ARTIFICIAL INTELLIGENCE AND ROBOTIC TECHNOLOGIES WITHIN THE SCOPE OF THE TECHNOLOGY ACCEPTANCE MODEL
Kılıçhan R. (Advisor)
-
TURİSTLERİN TURİST REHBERLERİNİN GASTRONOMİK PERFORMANSLARINA YÖNELİK ALGILARI VE YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETME NİYETLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ
Kılıçhan R. (Advisor)
-
Koronavirüs (Covid-19) pandemisi döneminde yiyecek içecek işletmelerince alınan tedbirlerin tüketicilerin algıladıkları değerlerine memnuniyetlerine ve davranışsal niyetlerine etkisi
Kılıçhan R. (Advisor)
-
KONAKLAMA İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN KRİZ ALGILARI, KRİZ YÖNETİM BECERİLERİ VE STRATEJİLERİ
Kılıçhan R. (Advisor)
-
September 2025 Dr. Makbule Çıkrıkçıoğlu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Merkezi
Laboratory