-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - 2019 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği
-
2017 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği
-
2016 - 2017 Araştırma Görevlisi Dr.
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
-
2013 - 2016 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
-
2011 - 2013 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --
-
2025 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2025 - Devam Ediyor Çift Anadal, Yandal Komisyonu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2022 - 2024 Kalite ve Strateji Geliştirme Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Birim Akreditasyon Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Yaklaşık Maliyet ve Piyasa Fiyat Araştırma Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Burs Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Bilimsel, Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Norm Kadro Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Etkinlik Düzenleme Komisyonu Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Mezuniyet Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Alt Yayın ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2024 İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2012 - 2024 Staj Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2023 Senato Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2013 - 2022 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2018 - 2019 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü
-
2011 - 2011 Değerli Taş Satış Uzmanı
Spectrum Fine Jewelry Exotic Gems - Skagway/Alaska/USA, Değerli Taş Satış Uzmanı
-
2008 - 2011 J-1 Program Koordinatörlüğü
IHRTURKEY Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmalık Şirketi - İstanbul/Antalya/Türkiye, J-1 Program Koordinatörlüğü
-
2008 - 2008 Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı
Four Seasons Resort Jackson Hole - Wyoming/USA, Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı
-
2007 - 2007 Aşçı, Garson ve Host
Ameristar Casinos - Cactus Petes Resort Casino- Nevada/USA, Aşçı, Garson ve Host
-
Doktora
Turizmde Güncel Eğilimler
Turizm Araştırmalarında İleri Yöntem ve Teknikler
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeni Eğilimler
-
Yüksek Lisans
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Turizm İşletmelerinde Teknoloji Kullanımı
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Tur Programlama ve Yönetimi
Etkinlik Yönetimi
-
Lisans
Yiyecek ve İçecek Servisi
Gastronomy
Gastronomi
Event Management
Bitirme Tezi II
Türk Mutfağı
Seçmeli Seminer
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
Mutfak Sanatları
Beslenme İlkeleri
Uluslararası Mutfaklar
Mesleki Oryantasyon
Bitirme Tezi I
-
Ön Lisans
Mesleki İngilizce III
Mesleki İngilizce I
-
Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Deneyimlerinin Değerlendirilmesi: Ölçek Geliştirme Çalışması
Kılıçhan R. (Danışman)
G.ÇULFACI(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
TURİZM İŞLETMELERİNİN PERSONEL TEMİNİNDE İŞKUR'UN ROLÜ: KAYSERİ İLİNDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI
Kılıçhan R. (Danışman)
T.ALTUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
MUTFAK ŞEFLERİNİN YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİ KULLANMA NİYETLERİNİN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Kılıçhan R. (Danışman)
-
TURİSTLERİN TURİST REHBERLERİNİN GASTRONOMİK PERFORMANSLARINA YÖNELİK ALGILARI VE YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETME NİYETLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ
Kılıçhan R. (Danışman)
-
Koronavirüs (Covid-19) pandemisi döneminde yiyecek içecek işletmelerince alınan tedbirlerin tüketicilerin algıladıkları değerlerine memnuniyetlerine ve davranışsal niyetlerine etkisi
Kılıçhan R. (Danışman)
-
KONAKLAMA İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN KRİZ ALGILARI, KRİZ YÖNETİM BECERİLERİ VE STRATEJİLERİ
Kılıçhan R. (Danışman)
-
Eylül 2025 Dr. Makbule Çıkrıkçıoğlu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Merkezi
Laboratuvar