-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - 2019 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği
-
2017 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği
-
2016 - 2017 Araştırma Görevlisi Dr.
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
-
2013 - 2016 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği
-
2011 - 2013 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --
-
2024 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2024 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2023 Senato Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2013 - 2022 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2018 - 2019 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü
-
2011 - 2011 Değerli Taş Satış Uzmanı
Spectrum Fine Jewelry Exotic Gems - Skagway/Alaska/USA
-
2008 - 2011 J-1 Program Koordinatörlüğü
IHRTURKEY Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmalık Şirketi - İstanbul/Antalya/Türkiye
-
2008 - 2008 Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı
Four Seasons Resort Jackson Hole - Wyoming/USA
-
2007 - 2007 Aşçı, Garson ve Host
Ameristar Casinos - Cactus Petes Resort Casino- Nevada/USA
-
Doktora Turizm Araştırmalarında İleri Yöntem ve Teknikler
-
Yüksek Lisans Turizm İşletmelerinde Teknoloji Kullanımı
-
Yüksek Lisans Yiyecek ve İçecek Yönetimi
-
Lisans Gastronomy
-
Doktora Turizmde Güncel Eğilimler
-
Doktora Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeni Eğilimler
-
Lisans Event Management
-
Yüksek Lisans Tur Programlama ve Yönetimi
-
Lisans Bitirme Tezi II
-
Yüksek Lisans Etkinlik Yönetimi
-
Lisans Yiyecek ve İçecek Servisi
-
Lisans Türk Mutfağı
-
Lisans Seçmeli Seminer
-
Lisans Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
-
Lisans Mutfak Sanatları
-
Lisans Gastronomi
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Uluslararası Mutfaklar
-
Lisans Mesleki Oryantasyon
-
Lisans Bitirme Tezi I
-
Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Deneyimlerinin Değerlendirilmesi: Ölçek Geliştirme Çalışması
Kılıçhan R. (Danışman)
G.ÇULFACI(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
TURİZM İŞLETMELERİNİN PERSONEL TEMİNİNDE İŞKUR'UN ROLÜ: KAYSERİ İLİNDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI
Kılıçhan R. (Danışman)
T.ALTUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
MUTFAK ŞEFLERİNİN YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİ KULLANMA NİYETLERİNİN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Kılıçhan R. (Danışman)
-
TURİSTLERİN TURİST REHBERLERİNİN GASTRONOMİK PERFORMANSLARINA YÖNELİK ALGILARI VE YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETME NİYETLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ
Kılıçhan R. (Danışman)
-
Koronavirüs (Covid-19) pandemisi döneminde yiyecek içecek işletmelerince alınan tedbirlerin tüketicilerin algıladıkları değerlerine memnuniyetlerine ve davranışsal niyetlerine etkisi
Kılıçhan R. (Danışman)
-
KONAKLAMA İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN KRİZ ALGILARI, KRİZ YÖNETİM BECERİLERİ VE STRATEJİLERİ
Kılıçhan R. (Danışman)