Ders Notu 6
Gastronomiye giriş
Ders Notu
3.11.2025
Türk Mutfak Kültrü
Ders Notu
3.11.2025
Et Bilimi ve Teknolojisi
Ders Notu
3.11.2025
Unlu Mamuller ve Tatlılar
Ders Notu
3.11.2025
Vegan ve Vejetaryan mutfak
Ders Notu
3.11.2025
Gıda Teknolojisi
Ders Notu
3.11.2025
Tez Dosyaları 1
Bazı vegan et ürünleri üretimi ve fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Ders Dökümanları
Vejetaryen ve Vegan mutfak.
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
GASTIRONOMİ TARİHİ
Eğitimin/Kursun Program İçeriğini Gösteren Broşür veya Afiş 5
MUTFAK AKADEMİSİ3 ET SULARININ VE TEMEL SOSLARIN HAZIRLANMASI KULLANIM ALANLARI
Ev Hanımlarına Yönelik Temel Pratik Mutfak Bilgileri
MUTFAK AKADEMİSİ2 KASAPLIK ETLERİN BÖLÜMLERİ KULLANIM ALANLARI
Ev Hanımlarına Yönelik Temek Pratik Mutfak Bilgileri
MUTFAK AKADEMİSİ