Duyurular & Dokümanlar

Ders Notu 6

Gastronomiye giriş
Ders Notu
3.11.2025

gastronomi kavramını açıklar 


Türk Mutfak Kültrü
Ders Notu
3.11.2025

Orta Asya'dan günümüze Türk mutfak kültürünü inceler 


Et Bilimi ve Teknolojisi
Ders Notu
3.11.2025

Kasın ete dönüşüm sürecini ve kasaplık et türlerini inceler 


Unlu Mamuller ve Tatlılar
Ders Notu
3.11.2025

EKMEK YAPIMI VE UN LAİTESİNİ İNCELER 


Vegan ve Vejetaryan mutfak
Ders Notu
3.11.2025

Vegan ve Vejetaryan mutfak 


Gıda Teknolojisi
Ders Notu
3.11.2025

Tez Dosyaları 1

Bazı vegan et ürünleri üretimi ve fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi

Ders Dökümanları

Vejetaryen ve Vegan mutfak.
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
GASTIRONOMİ TARİHİ

Eğitimin/Kursun Program İçeriğini Gösteren Broşür veya Afiş 5

MUTFAK AKADEMİSİ3 ET SULARININ VE TEMEL SOSLARIN HAZIRLANMASI KULLANIM ALANLARI
Ev Hanımlarına Yönelik Temel Pratik Mutfak Bilgileri
MUTFAK AKADEMİSİ2 KASAPLIK ETLERİN BÖLÜMLERİ KULLANIM ALANLARI
Ev Hanımlarına Yönelik Temek Pratik Mutfak Bilgileri