-
2021 - 2023 Yüksek Lisans
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, ORGANİK ÜRETİM A.B.D., Türkiye
-
2015 - 2018 Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
-
2013 - 2015 Ön Lisans
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
-
2023 Yüksek Lisans
Bazı vegan et ürünleri üretimi ve fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
-
2024EĞTİCLERİN EĞTİMİ ÖLÇME DEGERLENDİREME YÖNTEMLERİ
Ölçme ve Değerlendirme , Kayseri Üniversitesi
-
2024EĞTİCİLERİN EĞTİMİ ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
Mesleki Eğitim , Kayseri Üniversitesi
-
2023EĞTİCİLERİN EĞTİMİ PROGRAMI
Mesleki Eğitim , KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ
-
2023UZAKTAN ÖGRETİM ÖLÇME VE DEGERLENDİRME SEMİNERİ
Mesleki Eğitim , KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ
-
2021TESCİLLİ ADANA KEBABI EGTİM ATÖLYESİ
Mesleki Eğitim , ADANA TİCARET ODASI
-
2015PASTACILIK TATLICILI VE ŞEKERLEMECİLİK USTA ÖGRETİCİ BELGESİ
Mesleki Eğitim , OSMAN DÜŞÜNGEL MESLEKİ EGTİM MERKEZİ
-
2004TURİZİM EGTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜGÜ
Mesleki Eğitim , MİLLİ EGTİM MÜDÜRLÜGÜ