Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. ORGANİK TARIMDA PAZARA ULAŞIM VE REKABET GÜCÜ: KAYSERİ İLİ ÖRNEĞİ

I. BİLSEL ULUSLARARASI ERZURUM BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 26 Temmuz 2025, ss.329-345, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. Enerji Bitkileri ile Kaba ve Kesif Yem Üretimi

4. BİLSEL ULUSLARARASI AHLAT BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Bitlis, Türkiye, 21 - 22 Eylül 2024, ss.528-540, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Baklagillerin Örtü Bitkisi Olarak Kullanımı

4. BİLSEL ULUSLARARASI AHLAT BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ,, 21 - 22 Eylül 2024, ss.517-527, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 12

1. YEM BILGISINE GIRIŞ VE TEMEL KAVRAMLAR

YEMLER BILGISI VE TEKNOLOJISI, Cemal BUDAĞ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.1-34, 2025 Creative Commons License

2. RUMİNANT BESLEMEDE DOĞAL ANTİBİYOTİK ALTERNATİFLERİ: YENİ NESİL YAKLAŞIMLAR

ZIRAAT, ORMAN ve SU ÜRÜNLERI Alanında Uluslararası Çalışmalar, PROF. DR. KORAY ÖZRENK, Editör, Serüven yayınevi, Ankara, ss.85-109, 2025 Creative Commons License

3. Zeytinyağı Yan Ürünlerin Hayvansal Beslemede Alternatif Yem Kaynağı Olarak Kullanımı

Tarım, Orman ve Su Bilimlerinde Teorik Ve Uygulamalı Perspektifler, Doç. Dr. Ayşe Esra Hakverdi, Editör, DuvarYayınevi, İzmir, ss.1-10, 2025 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. Doğadan Toplanan Adaçayı Bitkisinin Organik Tarımda Üretim Potansiyeli Kayseri Örneği

Teori ve Uygulamada Tarım, Orman ve Su Bilimleri, Gökhan AYDIN,İbrahim CENGİZLER,Ali Beyhan UÇAK, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.81-96, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. Kayseri ve Çevre İller için Arpa Tarımının Önemi

Ziraat Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, Koray Özrenk,Ali Bolat, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.51-65, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. Alternatif Yem Kaynağı ‘Maralfalfa’ ( Pennisetum Sp.)

TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE AKTÜEL YAKLAŞIMLAR, Prof. Dr. Ali Beyhan UÇAK, Editör, duvar yayınevi, İzmir, ss.64-76, 2024 Creative Commons License

7. Organik Tarımda Dünya’da Son Gelişmeler ve Organik Ürün Pazarlama

Tarım, Orman ve Su Bilimlerinde Popüler Yaklaşımlar, Gökhan Şen, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.133-158, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

8. SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM AÇISINDAN YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ

TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE YENİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Burcu TUNCER, Editör, Duvar yayınevi, İzmir, ss.178-188, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

9. RUMİNANT BESLEMEDE KULLANILAN ALTERNATİF KABA YEM KAYNAKLARI

ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ, PROF. DR. KORAY ÖZRENK, Editör, Serüven yayınevi, Ankara, ss.2-15, 2023 Creative Commons License

10. Büyükbaş Hayvan Beslemede Alternatif Kaba Yem Kaynağı 'İtalyan Çimi (Lolium Multiflorum) Kullanımı

Tarım, Orman ve Su Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar, Doç. Dr. Vedat ÇAVUŞ-Doç. Dr. Gökhan ŞEN, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.82-93, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

11. SIĞIR BESİCİLİĞİ

YETİŞTİRİCİNİN EL KİTABI, Prof. Dr. Mürsel KARABACAK, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.5-24, 2023 Creative Commons License

12. TÜRKİYE’DE KALİTELİ KABA YEM ÜRETİMİNDEKİ MEVCUT DURUM VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Tarım Orman ve Su Bilimlerinde Öncü ve Çağdaş Çalışmalar, Prof. Dr. Alaeddin BOBAT, Editör, Duvar yayınevi, İzmir, ss.49-62, 2023 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

19

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

1

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları