Makaleler
5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (3)
1. The background of restaurant employees' revenge intention: supervisor incivility, organizational gossip, and blaming others
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.36, sa.6, ss.1816-1843, 2024 (SSCI, Scopus)
5. Restoran Seçimi Kriterlerinin Müşteri Sadakatine Etkisi: Mersin’de Bir Araştırma
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.19, sa.4, ss.1-14, 2019 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
4. Kuru Fasulye Unu ile Yapılan Ekmeğin Duyusal Analiz Açısından Değerlendirilmesi
6. Uluslararası Sağlıklı Yaşam Kongresi, İstanbul, Türkiye, 25 - 26 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
5. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Diyetisyenliğe İlişkin Algılarının Metafor Analizi ile Belirlenmesi
Gevher Nesibe 8. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
6. ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUĞA SAHİP AİLELERİN RESTORAN DENEYİMLERİNDE YAŞADIĞI ZORLUKLAR VE YEMEK TERCİHİ
Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Ulusal Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 2 Eylül - 02 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
7. Örgütsel İntikam ile İlgili Yayınlanmış Ulusal Makalelerin İncelenmesi
3. Uluslarası Mersin sempozyumu, 31 Ekim 2019, cilt.4, ss.343-350, (Tam Metin Bildiri)
10. Mersin Avm’de Bulunan Restoranlarda Çölyak Hastalarına Yönelik Sunulan Hizmetleri Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
1. International Mersin Symposium, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, cilt.1, ss.30-35, (Tam Metin Bildiri)
