Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Programı
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyokimyası, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Metrikler

Yayın

27

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

74

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

91

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Sobiad)

34

H-İndeks (Sobiad)

3

Proje

6

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim