-
2024 - 2025 “Karamuk Bitkisi Antosiyaninlerinin Deglikolzilasyonu ile Yüksek Biyoaktiviteye Sahip Antosiyanidinlerin Eldesi
TÜBİTAK Projesi , 1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
-
2020 - 2021 KARS GRAVYER PEYNİRİNİN İSVİÇRE GRUYERE VE EMMENTAL PEYNİRLERİ İLE TEKSTÜREL VE AROMATİK BİLEŞİKLER AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2019 - 2020 Stabilitesi Artırılmış Doğal Renk Maddesi
-
2019 - 2020 Ultrason ön işleminin kurutulmuş Iğdır kayısının kalite özellikleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2017 - 2019 Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
-
2017 - 2019 Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Cankurt H. (Yürütücü), Sağdıç O., Yetim H.