Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. Şalgam suyu üretiminde yeni tekniklerin kullanılması

3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) , Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.493-494, (Özet Bildiri)

2. 3-MCPD and it’srelationship with some vegetable oils

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)

3. The Vegetarian Athlete Diet

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

4. Natural Food Colorants: Extraction Methods and Enhancement of Stability for Food Applications

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)

5. A Novel Drying Technique: Electro hydrodynamic Drying (EHD), Working Principle and FoodBasedApplications.

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)

6. Environmental Impact Assessment of Dairy Process in Turkey

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. OLIVE OIL AND HEALTH

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

8. Impact of irradiation on Pasting Properties of Pea Starch

5th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

9. A Traditional Dessert of Middle Anatolia Dolaz

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

10. Dorak Yogurt Filtered Yogurt

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

12. Farklı Ajanlar Kullanılarak Elde Edilen Oleojellerin Fizikokimyasal Özellikleri ve Kullanım Alanları

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

13. Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

14. Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

15. Ayranlı Köfte

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 4

1. BİTKİSEL BAZLI SÜTLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK İLİŞKİSİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.273-291, 2024

2. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİKLER

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR II, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.55-76, 2023

3. SÜT ENDÜSTRİSİ ATIKLARINDAN ÜRETİLEN BİYOPLASTİKLER

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.3-23, 2022

4. Oleogels for food applications

Biopolymer-Based Formulations, Kunal Pal,Indranil Banerjee,Preetam Sarkar,Doman Kim,Win-Ping Deng,Navneet Kumar Dubey,Kaustav Majumder, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.781-811, 2020
Metrikler

Yayın

27

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

74

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

91

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Sobiad)

34

H-İndeks (Sobiad)

3

Proje

6

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları