Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (3)
2. Investigation of Some Quality Properties of Kars Gravyer, Gruyere, and Emmental Cheese
European Journal of Science and Technology
, cilt.35, ss.187-194, 2022 (TRDizin)
4. The Effect of Ultrasound Pre-treatment on the Quality Charcteristics of Dried Iğdır Apricot
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.303-313, 2021 (TRDizin)
6. Prebiyotik Oligosakkaritlerin Kaynakları, Üretimleri ve Gıda Uygulamaları
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.6, ss.20-31, 2017 (TRDizin)
7. Pasting properties of buckwheat, rice and maize flours and textural properties of their gels: effect of ascorbic acid concentration
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.9, sa.3, ss.313-321, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
1. Şalgam suyu üretiminde yeni tekniklerin kullanılması
3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020) , Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.493-494, (Özet Bildiri)
2. 3-MCPD and it’srelationship with some vegetable oils
1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
3. The Vegetarian Athlete Diet
1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
4. Natural Food Colorants: Extraction Methods and Enhancement of Stability for Food Applications
1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
5. A Novel Drying Technique: Electro hydrodynamic Drying (EHD), Working Principle and FoodBasedApplications.
1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS , Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
6. Environmental Impact Assessment of Dairy Process in Turkey
1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
7. OLIVE OIL AND HEALTH
1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
8. Impact of irradiation on Pasting Properties of Pea Starch
5th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
9. A Traditional Dessert of Middle Anatolia Dolaz
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
10. Dorak Yogurt Filtered Yogurt
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
11. Bazı Bitki Ekstraktlarının Mısır Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)
12. Farklı Ajanlar Kullanılarak Elde Edilen Oleojellerin Fizikokimyasal Özellikleri ve Kullanım Alanları
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
13. Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
14. Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
15. Ayranlı Köfte
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
4
2. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİKLER
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR II, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.55-76, 2023