-
2022 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2022 Öğretim Görevlisi Dr.
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2013 - 2019 Araştırma Görevlisi
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2024 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - 2024 Meslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - 2024 Bölüm Başkanı
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - 2024 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Kayseri Üniversitesi, --------------------------------, GIDA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2020 - 2021 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Kayseri Üniversitesi, --------------------------------, GIDA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
Yüksek Lisans
Organik Gıda Üretimine Giriş
İLERİ GIDA ANALİZLERİ
Gıda Bilimine Giriş
-
Ön Lisans
Bitirme Projesi
TEMEL İŞLEMLER
Hazır Gıdalar ve Dondurulmuş Ürünler Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Gıda Bilimi ve Teknolojisine Giriş
Gıda Analizleri
Gıda Biyoteknolojisi
Unlu Mamüller Teknolojisi
Mesleki Uygulama I
Mesleki Uygulama-II
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Süt Ürünleri Kalite Kontrolü
Gıda Mikrobiyolojisi Uygulamaları
-
Hindi etinden geleneksel yöntemlerle pastırma üretimi ve kalite parametrelerinin belirlenmesi
Çavuş M. (Danışman)
T.ERTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bazı vegan et ürünleri üretimi ve fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Çavuş M. (Danışman)
S.KILIÇKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde havuç lifi ve bazı gumların kullanımı
Çavuş M. (Eş Danışman), Cankurt H.
O.GÜNER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022