Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

HİNDİSTAN CEVİZİ VE YULAF SÜTÜ İLE ELDE EDİLEN DONDURMALARIN FİZİKOKİMYASAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

ISPEC 13. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Uşak, Türkiye, 28 - 29 Kasım 2023, ss.1-9 Sürdürülebilir Kalkınma

Geleneksel Bir Yoğurt Çeşidi: “Yannık Yoğurdu’’

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.453

Süt İşletmelerimizde Kullanılan Ticari Sıvı Peynir Mayaların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2000, ss.489-492

Süt Endüstrisinde Aspartam E951

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2000, ss.479-486

Isıl İşlem ve Depolamanın Pastörize ve Sterilize Sütlerde vitamin Kayıpları Üzerine Etkileri

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.178-185

Metrikler

Yayın

6

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları