Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Effect Of Different Drying Conditions on Eritadenine Content And Bioactive Propertıes In Shiitake Mushroom

3. Internatonal Ege congress on Scientific Research, İzmir, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2024, ss.897-909 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of the Ph and Temperature Degradation Kinetics of the Eritadenine Compound of the Shiitake Mushroom (Lentinula Edodes)

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.117-118 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

USE OF SHITAKI MUSHROOM EXTRACT FOR ENRICHMENT IN KEFIR, COLD TEA AND PASTEURIZED MILK

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, ss.1105-1106 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar

BİR SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YANI ÜRÜNÜ PEYNİR ALTI SUYU: PÜSKÜRTMELİ KURUTMA TEKNİĞİ İLE KURUTULMASI ÜZERİNE ÇALIŞMALAR

SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, IKSAD INTERNATIONAL PUBLISHING HOUSE, Ankara, ss.229-256, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Pressurized Liquid Extraction (PLE) Technology in Functional Novel Food Production

Some Innovative and Sustainable Approaches in Food Production Chain, Prof. Dr. Osman KILINÇÇEKER,Dr. Öğr. Üyesi Raciye Meral, Editör, Efe Academy Publishing, İstanbul, ss.301-314, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BULUNAN ANTİHİPERTANSİF ETKİLİ ACE İNHİBİTÖRÜ BİYOAKTİF BİLEŞİKLER ve IN VITRO SİNDİRİM DAVRANIŞLARI

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR II, Dr.Öğr.Üyesi Yusuf ÇAKIR, Editör, İksad Uluslararası Yayınevi, İstanbul, ss.181-206, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

11

Atıf (WoS)

22

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

24

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

32

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları