Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Gastronomi Temelli Kültürel Miras Deneyimi, Aidiyet Duygusu ve Kültürel Kimlik Arasindaki İlişkinin Değerlendirilmesi

INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD2025), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2025, (Yayınlanmadı)

2. Destinasyon Pazarlamasında Tur Operatörlerinin Yerel Mutfak Tanıtım Performansı: Instagram Örneği

3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 28 Eylül 2022, (Özet Bildiri)

3. BİREYLERİN GASTRONOMİ FAALİYETLERİNE YÖNELİKTUTUMLARI VE BU FAALİYETLERE KATILIM AMAÇLARININ BELİRLENMESİ

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. Tüketicilerin Helal Gıda Algıları ve Tercihleri

I.Uluslararası Helal Turizm Kongresi, 7 - 09 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)

5. MOLEKÜLER GASTRONOMİ ALANINDA KULLANILAN BAZI TEKNİKLER: KÜRELEŞME ve ENKAPSÜLASYON

1. Uluslararası Akdeniz BİLİM ve MÜHENDİSLİK KONGRESİ, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)

6. Gastronomi Turizminin Kültür Mirası Düğün Yemekleri Erzincan ili Örneği

I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.427-435, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Anadolu'nun Bitkisel (Suni) Kahveleri

Kahvenin Kitabı, Adem Arman, Editör, Oğlak Yayınları, İstanbul, ss.261-273, 2025

2. An Evaluation on the Relationship Between Social Media and Gastronomy Tourism

Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management, YAZICIOĞLU İRFAN, IŞIN ALPER, YAYLA ÖZGÜR, OĞAN YENER, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, ss.242-255, 2024

3. GLUTENSİZ PAKETLİ GIDALARDA KATKI MADDESİ KULLANIMININ DEĞERLENDİRİLMESİ

TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.827-839, 2024

4. turizm işletmelerinde iş anlam düzeyi

Güncel yaklaşımlarla turizm işletmelerinde örgütsel davranış-2, Çiğdemli Aslı, Erdoğan Selen, Editör, detay, Ankara, ss.1-16, 2023

5. Osmaniye

Türkiye Lezzet Rotaları, Prof.Dr.İrfan YAZICIOĞLU, Doç.Dr.Ümit SORMAZ, Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.726-735, 2021
Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

17

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

47

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

43

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları