SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastronomic trends and tourists’ food preferences: scale development and validation
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.34, sa.1, ss.201-230, 2021 (SSCI)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Mutfak Şeflerinin İşten Kaynaklı Gerginlikleri İle İş-Aile Çatışmaları Arasındaki İlişki
Tarihin Peşinde Uluslararası Tarih ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.9, sa.20, ss.453-466, 2018 (Hakemli Dergi)
Gastronomik Akımlar Çerçevesinde Gıda Tüketim Ölçeği
Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.29-69, 2016 (Hakemli Dergi)
An Evaluatıon Of Cultural Values And Food Spendıng Wıth A Focus On Food Consumptıon
Çatalhöyük - International Journal of Tourism and Social Research
, cilt.1, sa.1, ss.221-233, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi
1. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.551-568
Kitap & Kitap Bölümleri
Balıklar ve Su Ürünleri
TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan; Ercan Fatih, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-56, 2023
Türk Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020
Türk Mutfağında Yer Alan Çorbalar
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.26-39, 2020
Deniz Turizmi
Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019
Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı
Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018
Yiyecek ve İçecek Sektöründeki Akımlar
Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.581-607, 2018
Diğer Yayınlar