Doç. Dr. REHA KILIÇHAN


Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Gastronomi Ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler İnterdisipliner


Avesis Araştırma Alanları: Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi


Yayınlardaki İsimler: Reha Kılıçhan, Kilichan Reha, R. Kilichan, Kilichan, R.

E-posta: rehakilichan@kayseri.edu.tr
Diğer E-posta: rehakilichan@gmail.com
İş Telefonu: +90 352 432 3400 Dahili: 21049
Web: https://avesis.kayseri.edu.tr/rehakilichan
Ofis: Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Kat:1
Posta Adresi: Kayseri Üniversitesi, 15 Temmuz Yerleşkesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, 38280 Talas / KAYSERİ

Metrikler

Yayın

89

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

20

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

20

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

463

H-İndeks (Scholar)

11

Atıf (TrDizin)

27

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

50
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Reha Kılıçhan was born in Istanbul (1986) and grew up in Alanya (1993-2003). He received his bachelor’s degree from Erciyes University (2005-2009), his master's degree from Nevşehir University (2010-2012), and his Ph.D. in Tourism and Hotel Management from Mersin University (2012-2016). His interest in tourism and gastronomy stems from his work in the tourism industry since childhood. After gaining experience in Turkey, he worked in the United States at Cactus Pete’s Resort Casino in Nevada (2007), Four Seasons Resort Jackson Hole in Wyoming (2008), and Spectrum Fine Jewelry Exotic Gems in Alaska (2011). Following his work in the tourism sector, he joined Erciyes University Faculty of Tourism as a Research Assistant. Kılıçhan has worked in various departments within the same institution. He became an Assistant Professor in the Tourism Guidance Department in 2017, an Assistant Professor in the Gastronomy and Culinary Arts Department in 2019, and an Associate Professor in 2021. He was the Department Head of the Tourism Guidance Department (2018-2019) and the Gastronomy and Culinary Arts Department (2020-2023). Additionally, he has been involved in many academic and administrative commissions within Erciyes University and served as a Senate Member from 2017 to 2023. Kılıçhan has also lectured at institutions such as Cappadocia University and Nuh Naci Yazgan University. In addition to teaching, he has supervised and served on the jury of many theses. He has published numerous book chapters, articles, and conference papers, most related to tourism and gastronomy. Kılıçhan also served as the Chairman of the Board of Directors of the Kayseri Gastronomy and Culinary Arts Association (KAGAD) from 2021 to 2023. Currently, he serves as the Head of Gastronomy and Culinary Arts Department at Kayseri University, Faculty of Applied Sciences, and as the Head of Academic Board and Board Member of the Turkish Chefs Federation (TAFED). He is married and has two children.

Eğitim Bilgileri

2012 - 2016

2012 - 2016

Doktora

Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

2010 - 2012

2010 - 2012

Yüksek Lisans

Nevşehir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

2005 - 2009

2005 - 2009

Lisans

Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Y.O., Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye

Yaptığı Tezler

2016

2016

Doktora

Türkiye'ye Gelen Ziyaretçilerin Gastronomik Akımlara Yönelik Gıda Tüketim Eğilimlerinin Değerlendirilmesi

Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2012

2012

Yüksek Lisans

Kruvaziyer Gemilerin Yiyecek ve İçecek Departmanlarında Hizmet Kalitesi, Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Sadakati İlişkileri:Ketchikan, Juneau ve Skagway Limanlarında Bir Araştırma

Nevşehir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

Çatışma ve Stres Yönetimi II

Mesleki Eğitim

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü

2024

2024

Aile İçi Etkili İletişim

Diğer

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

2024

2024

Sağlık Okuryazarlığı

Sağlık ve Tıp

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü

2024

2024

Dijital Okuryazarlık

Diğer

Ulaştırma Bakanlığı - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı

2024

2024

Etik ve Hukuk

Diğer

Yargıtay Başkanlığı

2024

2024

Dijital Güvenlik

Diğer

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

2024

2024

Çevre ve Sıfır Atık

Çevre ve Sürdürülebilirlik

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

2024

2024

Çatışma ve Stres Yönetimi I

Mesleki Eğitim

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü

2023

2023

Çalışma Ahlakı

Kişisel Gelişim

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi - Personel ve İdari İşler Şube Müdürlüğü

2023

2023

Mobbing (İşyerinde Psikolojik Şiddet)

Kişisel Gelişim

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi - Personel ve İdari İşler Şube Müdürlüğü

2023

2023

Grup Önünde Konuşma

Kişisel Gelişim

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi - Personel ve İdari İşler Şube Müdürlüğü

2023

2023

KVKK Farkındalık Eğitimi

Diğer

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı

2023

2023

Gizlilik ve Gizliliğin Önemi

Güvenlik

Milli Güvenlik Kurulu

2023

2023

Kamu Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri

Diğer

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı

2023

2023

Kamu Etiği ve Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri

Diğer

Kamu Görevlileri Etik Kurulu

2023

2023

Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi

Diğer

T.C. İçişleri Bakanlığı - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

2023

2023

Afet ve Acil Durumlarda Çalışana Destek Eğitimi

Diğer

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

2023

2023

Depreme Hazırlık ve Kentsel Dönüşüm Farkındalık Eğitimi

Diğer

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

2023

2023

Afet Farkındalık Eğitimi

Diğer

T.C. İçişleri Bakanlığı - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

2022

2022

Kültürel Miras ve Ülkemizdeki UNESCO Çalışmaları

Turizm

Kültür ve Turizm Bakanlığı

2022

2022

Protokol Kuralları

Kişisel Gelişim

Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkanlığı

2021

2021

İnsan Hakları

Kişisel Gelişim

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanlığı

2021

2021

İnsan Hakları Temelinde İş Yerinde Cinsiyet Eşitliği

Kişisel Gelişim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkanlığı

2021

2021

İnsan Hakları ve Kamu Denetçiliği Kurumu Bağlamında İyi Yönetim İlkeleri

Kişisel Gelişim

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçiliği

2021

2021

İnsan Hakları Çerçevesinde Etik

Kişisel Gelişim

Kamu Görevlileri Etik Kurulu

2020

2020

Elsevier Turkey Webinar - Easy & Fast Literature Tracking with ScienceDirect Customization (TÜBİTAK)

Mesleki Eğitim

Elsevier - Researcher Academy

2020

2020

Elsevier Turkey Webinar - How to manage and publish your research data (TÜBİTAK)

Mesleki Eğitim

Elsevier - Researcher Academy

2020

2020

Gıda Güvenliği Eğitimi (Başlangıç-Temel-Orta-İleri Seviyeden Oluşan 4 Modül-10 Ders)

İş Sağlığı ve Güvenliği

Özyeğin Üniversitesi

2019

2019

TÜBİTAK - Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi

Proje Yönetimi

Erciyes Üniversitesi - Erciyes Teknopark/Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi

2017

2017

Ölçme Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Çalıştayı

Ölçme ve Değerlendirme

Erciyes Üniversitesi - Kalite Komisyonu

2014

2014

Yangın Güvenlik Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı

2013

2013

Temel Aşçılık Eğitimi

Turizm

EKS Mutfak Akademisi, Executive Chef Eyüp Kemal SEVİNÇ

2010

2010

Summer Work and Travel Program

Turizm

The International Educational Exchange USA

2009

2009

Satış, Pazarlama ve Tedarik Zinciri Yönetimi

Turizm

Pozitif Yaşam Hizmetleri, Erdem KARAGÖZ

2009

2009

Liderlik ve Takım Çalışması

Turizm

Pozitif Yaşam Hizmetleri, Erdem KARAGÖZ

2008

2008

Summer Work and Travel Program

Turizm

The International Educational Exchange USA

2007

2007

Summer Work and Travel Program

Turizm

The AIPT Experience USA

2007

2007

ServSafe Employee Food Safety Training

Turizm

National Restaurant Association, Educational Foundation

2007

2007

Micros Fidelio Front Office Suite 7 Eğitimi

Turizm

Erciyes Üniversitesi

Araştırma Alanları

Pazarlama

Yönetim ve Organizasyon

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2021 - 2024

2021 - 2024

Doç. Dr.

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2021

2019 - 2021

Dr. Öğr. Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2018 - 2019

2018 - 2019

Dr. Öğr. Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği

2017 - 2018

2017 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği

2016 - 2017

2016 - 2017

Araştırma Görevlisi Dr.

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği

2013 - 2016

2013 - 2016

Araştırma Görevlisi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği

2011 - 2013

2011 - 2013

Araştırma Görevlisi

Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --

Yönetimsel Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Çift Anadal, Yandal Komisyonu Üyesi

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Kayseri Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2022 - 2024

2022 - 2024

Kalite ve Strateji Geliştirme Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2021 - 2024

2021 - 2024

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2021 - 2024

2021 - 2024

Birim Akreditasyon Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Yaklaşık Maliyet ve Piyasa Fiyat Araştırma Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Burs Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Bilimsel, Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Norm Kadro Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Etkinlik Düzenleme Komisyonu Başkanı

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Mezuniyet Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2019 - 2024

2019 - 2024

Alt Yayın ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2017 - 2024

2017 - 2024

İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2012 - 2024

2012 - 2024

Staj Komisyonu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2020 - 2023

2020 - 2023

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2020 - 2023

2020 - 2023

Bölüm Başkanı

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2018 - 2023

2018 - 2023

Fakülte Kurulu Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2017 - 2023

2017 - 2023

Senato Üyesi

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2013 - 2022

2013 - 2022

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2018 - 2019

2018 - 2019

Bölüm Başkanı

Erciyes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2011 - 2011

2011 - 2011

Değerli Taş Satış Uzmanı

Spectrum Fine Jewelry Exotic Gems - Skagway/Alaska/USA, Değerli Taş Satış Uzmanı

2008 - 2011

2008 - 2011

J-1 Program Koordinatörlüğü

IHRTURKEY Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmalık Şirketi - İstanbul/Antalya/Türkiye, J-1 Program Koordinatörlüğü

2008 - 2008

2008 - 2008

Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı

Four Seasons Resort Jackson Hole - Wyoming/USA, Aşçı, Garson ve Yiyecek İçecek Müdürü Asistanlığı

2007 - 2007

2007 - 2007

Aşçı, Garson ve Host

Ameristar Casinos - Cactus Petes Resort Casino- Nevada/USA, Aşçı, Garson ve Host

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Turizmde Güncel Eğilimler

Turizm Araştırmalarında İleri Yöntem ve Teknikler

Yiyecek ve İçecek Sektöründe Yeni Eğilimler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Sağlık Hizmetleri Pazarlaması

Turizm İşletmelerinde Teknoloji Kullanımı

Sağlık Hizmetleri Pazarlaması

Yiyecek ve İçecek Yönetimi

Tur Programlama ve Yönetimi

Etkinlik Yönetimi

Lisans

Lisans

Yiyecek ve İçecek Servisi

Gastronomy

Gastronomi

Event Management

Bitirme Tezi II

Türk Mutfağı

Seçmeli Seminer

Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi

Mutfak Sanatları

Beslenme İlkeleri

Uluslararası Mutfaklar

Mesleki Oryantasyon

Bitirme Tezi I

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki İngilizce III

Mesleki İngilizce I

Eğitim Altyapısı Bilgileri

Eylül 2025

Eylül 2025

Dr. Makbule Çıkrıkçıoğlu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama MerkeziSürdürülebilir Kalkınma

Laboratuvar

Kılıçhan R.

Makaleler

Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (8)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

2. KAYSERİ’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE GELECEĞE YÖNELİK ÖNERİLER-EVALUATION OF THE HEALTH TOURISM POTENTIAL OF KAYSERI AND SUGGESTIONS FOR THE FUTURE

DURMAZ M. S., KILIÇHAN R.

AL FARABI 14th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Konya, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2025, cilt.1, ss.220-227, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. Teknoloji Kabulüne İlişkin Teori ve Modellerin Değerlendirilmesi

TANTALKAYA Z., KILIÇHAN R.

11th International Zeugma Conference on Scientific Research, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

4. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEMEK YEME DENEYİMİNİN ÖNEMİ

Çulfacı G., Kılıçhan R.

CUMHURİYET 11. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ankara, Türkiye, 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.141-148, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

5. KAYSERİ TURİZMİNDE DİJİTAL TEKNOLOJİ KULLANIMI: MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE GELECEĞE DÖNÜK ÖNERİLER

Gürsoy M. N., Kılıçhan R.

TASHKENT INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-III, Toskent, Özbekistan, 22 - 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.69-78, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

6. DEĞERLİ HİSSETME, MEMNUN OLMA VE DAVRANIŞSAL NİYETLER: YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜ AÇISINDAN DEĞERLENDİRMELER

Çulfacı G., Kılıçhan R.

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, cilt.1, ss.111-120, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

7. KAYSERİ GASTRONOMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEKNOLOJİ TEMELLİ YENİLİKÇİ İŞ MODELLERİ ÖNERİLERİ

Özboyraz D. Ö., Kılıçhan R.

TASHKENT INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-III, Toskent, Özbekistan, 22 - 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.58-68, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

8. GASTRONOMİ ŞEHRİ OLMA YOLUNDA MEDYA KULLANIMI: KAYSERİ ÖRNEĞİ

Altun T., Kılıçhan R.

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, cilt.1, ss.104-110, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

9. DESTİNASYON YÖNETİM SİSTEMLERİNİN UYGULANMASINDA VE BAŞARISINDA KİLİT FAKTÖRLER: MODERN UYGULAMALAR IŞIĞINDA KAYSERİ DESTİNASYON YÖNETİM MODELİ ÖNERİSİ

Kündem S., Kılıçhan R.

12TH INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2024, cilt.1, ss.394-404, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

10. KAYSERİ TURİZMİNDE PAYLAŞIM EKONOMİSİ UYGULAMALARINA İLİŞKİN ÖNERİLER

Orhan H. C., Kılıçhan R.

12TH INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2024, cilt.1, ss.405-413, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

11. TEKNOLOJİ KABULÜNE İLİŞKİN TEORİ VE MODELLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Tantalkaya Z., Kılıçhan R.

11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, cilt.1, ss.337-345, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

12. YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜNDE YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI

Tantalkaya Z., Kılıçhan R.

11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, cilt.1, ss.331-336, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2020

2020

13. Artificial Intelligence Studies in the Field of Tourism and Hospitality: A Bibliometric and Network Analysis

Kılıçhan R., Yılmaz M.

IV. International West Asia Congress of Tourism Research Congress (IWACT), Çanakkale, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2020, ss.51-52, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

14. Kapadokya Bölgesinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Kriz Algıları

Kılıçhan R., Caner E.

20.Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.1, sa.14, ss.63-72, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

15. Gastronomi Uzmanlığı,Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve

Başoda A., Aylan S., Kılıçhan R., Acar Y.

Gastronomi Zirvesi/Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, cilt.1, sa.1, ss.7, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2017

2017

16. Individual Innovativeness of Chefs

Karamustafa K., Kılıçhan R., Çalhan H.

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.1490-1500, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

17. Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği

Kılıçhan R., Ülker M.

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, sa.1, ss.885-904, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2014

2014

18. Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri

Kılıçhan R., Kılıçhan B.

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, sa.1, ss.16-17, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2014

2014

19. Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli

Birdir K., Kılıçhan R.

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, sa.1, ss.13-14, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2014

2014

20. Hızla Gelişen Dünya Turizminde Yeni Trend: Kruvaziyer Turizm

Kılıçhan R., İlhan İ.

2. ULUSAL DENİZ TURİZMİ SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 28 Şubat 2014, cilt.1, sa.1, ss.227-246, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2012

2012

21. Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi

KARAMUSTAFA K., KILIÇHAN R.

1. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, cilt.1, ss.551-568, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

22. Menü Fiyatlamayı Etkileyen Faktörlerin ve Menü Fiyatlama Yöntemlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma

Kılıçhan R., Koçak G. N.

14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, cilt.1, sa.1, ss.1120-1135, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2013

2013

23. Mutfak Şeflerinin Mesleki Eğitim Düzeyleri Ve Yaşadıkları Eğitim Problemlerinin Tespitine Yönelik Bir Çalışma

Birdir K., Kılıçhan R.

14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, cilt.1, sa.1, ss.615-635, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Kitaplar

2025

2025

2. Damak Tadının Beşeri Coğrafyası

KILIÇHAN R.

DAMAK TADININ SOSYOLOJİSİ, İLHAN İBRAHİM, ÇEKİÇ İBRAHİM, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.98-114, 2025

2025

2025

3. Theory of Service-Profit Chain

EREN D., KILIÇHAN R.

Theories and Models in Tourism, UYSAL MUZAFFER, ÇETİN İBRAHİM, İÇÖZ ORHAN, İÇÖZ ONUR, BOZKURT Yiğit Sebahattin, Editör, CABI Agriculture & Bioscience, Wallingford, ss.1, 2025

2024

2024

4. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yapay Zeka

Kılıçhan R.

Turizm Sektöründe Yapay Zeka Destekli Hizmetler ve Güncel Gelişmeler, Fatih Ercan,Zeynep Kurtulay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-79, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

5. TÜRK MUTFAK ŞEFLERİNİN YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİ KULLANMA NİYETLERİNİN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

Tantalkaya Z., Kılıçhan R.

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Güncel Araştırmalar - 2024, Ferhat Beber, Editör, Livre De Lyon, Lyon, ss.527-561, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

6. TÜRK MUTFAK ŞEFLERİNİN YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİ KULLANMA NİYETLERİNİN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

TANTALKAYA Z., KILIÇHAN R.

3. Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Güncel Araştırmalar-2024, BERBER FERHAT, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.527-561, 2024

2023

2023

7. Balıklar ve Su Ürünleri

KILIÇHAN R.

TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan; Ercan Fatih, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-56, 2023

2023

2023

8. Zevk Amaçlı Seyahat Motivasyonu

Kılıçhan R.

Turizm: İlkeler, Uygulamalar, Felsefeler, Ahmet Tayfun, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.196-210, 2023

2022

2022

9. DIGITAL TWINS OF LOCAL CUISINES: IS IT POSSIBLE?

Kılıçhan R.

DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Dr. Cihan Canbolat,Dr. İbrahim Çekiç, Editör, Egitim Publishing Group, Inc., İstanbul, ss.53-68, 2022 Creative Commons License

2021

2021

10. Gastronomi Rehberliği

Kılıçhan R.

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Dr. Gökhan Yılmaz,Dr. Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-217, 2021

2021

2021

11. Kayseri

Ülker M., Kılıçhan R.

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canpolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.479-491, 2021

2021

2021

12. Mutfak Hizmetlerinin Sunulduğu İşletmeler ve Mutfak Çeşitleri

Kılıçhan R.

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi Buyruk, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.28-40, 2021

2021

2021

13. Viski ve Turizm

Kılıçhan R.

Tüm Yönleriyle Distile İçkiler ve Turizm, Doç. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-104, 2021 Creative Commons License

2021

2021

14. Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar

Çalhan H., Kılıçhan R.

İleri Mutfak Bilimleri, Doç. Dr. Yılmaz Seçim,Dr. Selman Bayrakçı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-228, 2021

2020

2020

15. Türk Şarap Markaları, Başarı Öyküleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Kılıçhan R.

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi, Doç. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-108, 2020 Creative Commons License

2020

2020

16. Kayseri Mutfağının Uluslararasılaşma Potansiyeli

Kılıçhan R.

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa,Arş. Gör. Mustafa Ülker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.25-51, 2020

2020

2020

17. Türk Mutfağı

KILIÇHAN R., ÜLKER M.

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020

2020

2020

18. Türk Mutfağında Yer Alan Çorbalar

KILIÇHAN R.

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.26-39, 2020

2019

2019

19. Kayseri: Kayseri Mantısı

Kılıçhan R.

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Dr. Melahat YILDIRIM SAÇILIK,Dr. Samet ÇEVİK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-268, 2019

2019

2019

20. Deniz Turizmi

Buyruk L., Kılıçhan R.

Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019

2019

2019

21. Bira Üretim Süreci ve Bira Teknolojisi

Kılıçhan R.

Tüm Yönleriyle Bira ve Bira Turizmi, Doç. Dr. Aysu Altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-31, 2019 Creative Commons License

2018

2018

22. Çay Üretim Süreci ve Çay Teknolojisi

Kılıçhan R.

Tüm Yönleriyle Çay ve Çay Turizmi, Altaş A., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-38, 2018 Creative Commons License

2018

2018

23. Yiyecek ve İçecek Sektöründeki Akımlar

KILIÇHAN R.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.581-607, 2018

2018

2018

24. Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

KARAMUSTAFA K., KILIÇHAN R., SAYGIN P.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

Ansiklopedide Bölümler

2019

2019

1. Ücretsiz Geceleyen Konuk

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666-667, 2019

2019

2019

2. Uyuşmazlık Raporu

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.659, 2019

2019

2019

3. Kuver Ücreti

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.301, 2019

2019

2019

4. Kontinental Kahvaltı

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.289, 2019

2019

2019

5. Konuk

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.290-291, 2019

2019

2019

6. Ücretsiz Kategori Yükseltme

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.667, 2019

2019

2019

7. Tam Pansiyon Artı

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.480-481, 2019

2019

2019

8. Ücretli Kategori Yükseltme

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666, 2019

2019

2019

9. Açık Büfe

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.1-2, 2019

2019

2019

10. Uyandırma Servisi

Kılıçhan R.

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.657, 2019

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği

Asli Üye

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED)

Bilim Kurulu Başkanı

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ

Üye

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği

Üye

2021 - 2023

2021 - 2023

Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği

Başkan

2015 - 2021

2015 - 2021

Kayseri Profesyonel Aşçılar Derneği

Yönetim Kurulu Üyesi

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2024

Aralık 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT

SSCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

tourism and Recreation

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Tourism and Recreation

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Tourism and Recreation

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2024

Mart 2024

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2024

Mart 2024

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

Aydın Gastronomy

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT

SSCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

JOURNAL OF TOURISMOLOGY

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT

SSCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2021

Mart 2021

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism Industry

Tanınmış Yayınevleri tarafından basılan bilimsel/mesleki kitap

Nisan 2020

Nisan 2020

International Food Research Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

Journal of Multidisciplinary Academic Tourism

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2019

Nisan 2019

Journal of Recreation and Tourism Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Aralık 2018

Aralık 2018

Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Journal of Gastronomy Hospitality and Travel

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Kasım 2021

Kasım 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye

Temmuz 2019

Temmuz 2019

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Doktora, Akdeniz Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ekim 2024

Ekim 2024

2. Kayseri Gastronomi Sempozyumu (2. Kayseri Gastronomi Günleri) Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Kılıçhan R.
Kayseri, Türkiye

Ekim 2023

Ekim 2023

1. Kayseri Gastronomi Sempozyumu (1.Kayseri Gastronomi Günleri) Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Kılıçhan R.
Kayseri, Türkiye

Ödüller

Eylül 2017

Eylül 2017

Bronze Research Award

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 28-30 September 2017, Mersin/TURKEY

Ağustos 2008

Ağustos 2008

Employee of The Month

Four Seasons Resort Jackson Hole/WY - USA

Mayıs 2006

Mayıs 2006

Onur Öğrencisi

Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Mayıs 2005

Mayıs 2005

Onur Öğrencisi

Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

26 Nisan 2024 - 28 Nisan 2024

26 Nisan 2024 - 28 Nisan 2024

AHİ EVRAN International Congress on Scientific Research - IV

Katılımcı

Kırşehir-Türkiye

23 Nisan 2024 - 23 Nisan 2024

23 Nisan 2024 - 23 Nisan 2024

Cumhuriyet 11. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi

Katılımcı

Ankara-Türkiye

22 Nisan 2024 - 23 Nisan 2024

22 Nisan 2024 - 23 Nisan 2024

Tashkent International Congress on Modern Sciences-III

Katılımcı

Toskent-Özbekistan

11 Nisan 2024 - 13 Nisan 2024

11 Nisan 2024 - 13 Nisan 2024

12th International Congress on Social, Humanities, Administrative and Educational Sciences in a Changing World

Katılımcı

İzmir-Türkiye

18 Mart 2024 - 20 Mart 2024

18 Mart 2024 - 20 Mart 2024

11th International Zeugma Conferance on Scientific Research

Katılımcı

Gaziantep-Türkiye

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism)Sürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Mersin-Türkiye

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015

16. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

Cittaslow Gökçeada Eko-Gastronomi Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

01 Şubat 2014 - 01 Şubat 2014

01 Şubat 2014 - 01 Şubat 2014

II. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Aralık 2013 - 01 Aralık 2013

01 Aralık 2013 - 01 Aralık 2013

14. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Kayseri-Türkiye

01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012

01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu

Katılımcı

Kayseri-Türkiye

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

Uluslararası Dergilerde Makale Yayınlatma Çalıştayı

Katılımcı

Düzce-Türkiye

Davetli Konuşmalar

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Türk Mutfağı Haftası Paneli

Konferans

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Türkiye

Jüri Üyelikleri

Ağustos-2024

Ağustos 2024

Tez Savunma (Doktora)

Fatih Denizli - Kayseri Üniversitesi

Temmuz-2024

Temmuz 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Muhammed Buğra YILMAZ - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlilik Sınavı-Sezgül ŞAHİN - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Kübra ERBİL - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Gülcan DAĞAŞAN - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi